flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Лист-подяка

27 квітня 2018, 09:10

     Судді Київського районного суду м. Полтави приймають активну участь у «круглих столах», форумах та з’їздах суддів та у різноманітних заходах, присвячених підвищенню своєї професійної кваліфікації, проведенню як внутрішніх так і зовнішніх семінарів із важливих тем судової теорії та практики, вивченню нового законодавства, вирішенню спірних та проблемних питань при розгляді певної категорії справ.

     Так, нагадаємо, нещодавно, а саме 19 квітня, відбувся круглий стіл на тему «Слідчі дії у житлі чи іншому володінні особи: проблеми правозастосування», в якому прийняв участь суддя Київського районного суду м. Полтави Калько О.С. з доповіддю на тему присвячену даному заходу.

     25 квітня від імені директора Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого на адресу суду надійшов лист-подяка голові суду Шияну В.М. за підтримку в проведенні «круглого столу» та судді Кальку О.С. за цікаву доповідь та активну участь в обговоренні питань, що піднімались у межах круглого столу.

 

Лист- подяка