flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

19 квітня відбувся круглий стіл в Полтавському юридичному інституті, в якому прийняв участь суддя Калько О.С.

23 квітня 2018, 08:24

     19 квітня 2018 року на базі Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого проведено круглий стіл на тему «Слідчі дії у житлі чи іншому володінні особи: проблеми правозастосування».

     У заході взяли участь науковці та юристи-практики з Полтави та Харкова. Зокрема, директор Полтавського юридичного інституту, д.ю.н., проф., академік НАПрН України Н. О. Гуторова, заступник директора з навчальної та наукової роботи, к.ю.н., доц. О. М. Лемешко, завідувач кафедри кримінального та адміністративного права і процессу, д.ю.н., доц. І. А. Тітко, доцент кафедри, к.ю.н. О. С. Шевчик, асистент кафедри О. А. Панасюк, асистент кафедри, к.ю.н. А. Ю. Гнатюк та інші члени кафедри кримінального та адміністративного права і процесу та інших кафедр Полтавського юридичного інституту.

     Також, у даному заході прийняв участь суддя Київського районного суду м. Полтави Калько Олександр Сергійович з доповіддю з висвітлення проблемного питання за темою круглого столу, а саме: «Проблеми використання доказів отриманих в результаті слідчих дій у житлі чи іншому володінні при розгляді кримінального провадження судом».

     Детальніше захід висвітлено на сайті Полтавського юридичного інституту за посиланням http://pli.nlu.edu.ua/?p=7689.