flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників судового розгляду та відвідувачів суду!

22 вересня 2020, 09:45

В зв’язку з лабораторно підтвердженим діагнозом на захворювання COVID-19 у працівника апарату суду,  наполегливо просимо вас утриматися від відвідування Київського районного суду м. Полтави без нагальної потреби.

Нагадуємо, що в суді припинено проведення масових заходів, не пов’язаних із процесуальною діяльністю, зокрема, особистий прийом громадян, екскурсії, круглі столи, семінари тощо. Також обмежено допуск у судові засідання та приміщення суду осіб з явними ознаками респіраторних захворювань (блідність обличчя, почервоніння очей, кашель,  утруднене дихання, підвищена температура тіла). Перебування  в приміщенні суду можливе лише у у засобах індивідуального захисту (респіраторах або захисних масках).

Тимчасово, з метою дотримання карантинних заходів, усі документи (позовні заяви, заяви, судові накази, скарги, відзиви, пояснення, клопотання, листи тощо) приймаються альтернативними засобами зв’язку:

- в електронному вигляді на електронну адресу суду  inbox@ki.pl.court.gov.ua  або через особистий кабінет в системі «Електронний суд» (https://cabinet.court.gov.ua/login); 

- засобами поштового зв’язку письмово на поштову адресу суду 36034, м. Полтава, пров. Хорольський, 6;

 

Додатково слід зазначити, що у суді посилено заходи безпеки щодо запобігання поширенню захворювання серед працівників: здійснено дезінфекцію коридорів, робочих кабінетів, залів судових засідань,  працівники суду забезпечені засобами індивідуального захисту. Крім того, працівникам апарату суду рекомендовано у випадку наявності найменших ознак захворювання невідкладно повідомити про це свого сімейного лікаря та безпосередньо керівництво суду.