flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася IV конференція суддів загальних судів

19 березня 2014, 13:23

18 березня 2014 року у відповідності до рішення ради суддів загальних судів № 29 від 06 березня 2014 року у приміщенні Верховного Суду України відбулась IV конференція суддів загальних судів.

Серед інших у якості делегата в роботі конференції прийняв участь і голова Київського районного суду м. Полтави Шиян Володимир Миколайович.

В ході Конференції було заслухано та обговорено інформацію щодо фінансового, матеріально-технічного забезпечення загальних судів у 2013 – 2014 роках, про стан правового захисту суддів, соціального захисту і їх побутового забезпечення, їхніх сімей та суддів у відставці; а також інформацію про запровадження системи відеоконференцзв’язку, підвищення оперативності та якості здійснення правосуддя, збільшення рівня довіри до судової системи та забезпечення відкритості суду для громадськості та ін.

Окрім того делегатами зібрання обговорено стан здійснення судочинства діяльності загальних судів у 2013 році та визначено основні напрямки діяльності на 2014 рік.

Після обговорення актуальних питань учасники конференції обрали делегатів на XIІ позачерговий з’їзд суддів України, що відбудеться 7 квітня 2014 року. Зокрема ВССУ на з’їзді представлятимуть судді Павло Гвоздик, Михайло Макарчук та Ірина Григор’єва.