flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено щорічну оцінку

26 лютого 2014, 14:08

Відповідно до Положення про проведення атестації державних службовців, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2000 року №1922, Загального порядку проведення щорічної оцінки виконання державними службовцями покладених на них обов’язків і завдань, затвердженого наказом Головного управління державної служби України від 31 жовтня 2003 року №122, Порядку проведення щорічної оцінки виконання державними службовцями Київського районного суду м. Полтави покладених на них обов’язків і завдань, затвердженого наказом №7-о.д. від 29.10.2010 року

в Київському районному суді м. Полтави проведено щорічну оцінку виконання державними службовцями суду покладених на них обов’язків і завдань у 2013 році.

Метою щорічної оцінки виконання державними службовцями покладених на них обов’язків і завдань під час підбиття підсумків виконання ними своїх обов’язків є здійснення регулярного контролю за проходженням державної служби та професійними досягненнями шляхом перевірки якості їхньої діяльності.

Щорічна оцінка проводиться з метою поліпшення добору й розстановки кадрів, розвитку ініціативи і творчої активності державних службовців, визначення їх потенціалу, потреб у підвищенні кваліфікації та особистому розвитку, планування кар’єри, вдосконалення процесу планування та організації діяльності державних службовців в цілому, виявленні організаційних проблем та оперативного їх вирішення, аналізу виконання посадових обов’язків та завдань, покладених на них.