flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

11 жовтня 2018 року відбулась церемонія відкриття фотовиставки «Пробація. Можливості для змін»

12 жовтня 2018, 10:00

     Вчора, 11.10.2018 року, у Полтавській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Котляревського відбулась прес-конференція з нагоди відкриття Національної фотовиставки “Пробація. Можливості для змін”.

     Прес-конференцію провели секретар міської ради Олександр Шамота, регіональний директор “Агрітім Канада” в Україні Танія Санфорд Аммар та директор Державної Установи “Центр пробації” Олег Янчук.

      Від Київського районного суду м. Полтави участь в заході прийняв голова суду Шиян Володимир Миколайович.

     На виставці презентовані фотографії та зворушливі історії життя людей, які опинилися у конфлікті із законом і отримали другий шанс на пробації, залишившись на волі, або були ізольовані у місця несвободи. Такі історії демонструють, що, попри все, людині варто давати шанс на виправлення та можливість залишитись у своїй  громаді.. Серед них – історія Зої, яка перебувала на пробації у Полтавській області та змогла змінити своє життя на краще.

      Фотовиставка уже відбулась у Луцьку та Дніпрі. У Полтаві експозиція буде відкрита для усіх охочих з 12 по 24 жовтня в приміщенні Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Котляревського. Вхід – безкоштовний.

     Фотопроект розроблено командою проектного офісу Міністерства юстиції України за підтримки Міністерства міжнародних справ Канади та компанії Агрітім Канада Консалтинг в рамках канадського проекту «Експертна підтримка врядування та економічного розвитку».