flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Електронне декларування

01 листопада 2016, 12:26

Відповідно до пункту 2 розділу XIII «Прикінцеві положення» Закону України «Про запобігання корупції» у 2016 році службові особи, які на день початку роботи системи подання та оприлюднення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, згідно зі статтею 50 Закону займають відповідальне та особливо відповідальне становище, зобов’язані подати щорічні декларації за минулий рік у порядку, встановленому цим Законом, протягом 60 календарних днів після початку роботи системи.

Згідно Рішення Національного агентства від 18 серпня 2016 р. №1 система електронного декларування почала працювати з 1 вересня 2016 року.

Київський районний суд м. Полтави повідомляє, що на виконання  вимог Закону України «Про запобігання корупції», всіма суддями Київського районного суду м. Полтави, а також державними службовцями, посади яких належать до посад державної служби категорії "Б" (керівником апарату суду та заступником керівника апарату суду) забезпечено виконання вимог Закону щодо подання до 31 жовтня 2016 року на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції Е-декларації за 2015 рік.