flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд розглянув клопотання про обрання запобіжного заходу відносно осіб, затриманих у підозрі вчинення злочину злочинною групою, до складу якої входили працівники поліції

24 жовтня 2016, 11:47

В неділю, 23 жовтня 2016 року, слідчий суддя Київського районного суду м. Полтави розглянула 6 клопотань слідчих СВ відділення № 1 Полтавського ВП ГУ НП в Полтавській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою 6 особам.

Під час розгляду матеріалів клопотання було встановлено, що підозрювані обвинувачуються за ч. 2 ст. 289 КК України, тобто, у незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому за попередньою змовою групою осіб.

Ухвалами слідчого судді 2 підозрюваним було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів, 2 підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту із застосуванням електронних засобів контролю та ще 2 підозрюваним було обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Раніше, за повідомленням прес-служби прокуратури Полтавської області, на Полтавщині затримали злочинну групу, до складу якої входили працівники поліції  http://pol.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_c=view&_t=rec&id=194625

Наразі триває досудове розслідування.