flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Київському районному суді м. Полтави проведено «День відкритих дверей».

30 жовтня 2014, 12:45

30 жовтня 2014року в Київському районному суді м. Полтави відбулася зустріч з учнями 10-І класу Полтавської гімназії №32.

Керівник апарату суду Хмелюк Т.В. розповіла учням  про структуру та завдання суду,  організацію роботи апарату суду, про порядок проведення судового засідання в режимі відеоконференцзв’язку, а також наглядно продемонструвала роботу автоматизованої системи документообігу суду.

З метою профілактики правопорушень, учням було наведено приклади розгляду кримінальних справ та справ про вчинення адміністративних правопорушень неповнолітніми особами. Заступник керівника апарату Почепецька Н.О. розповіла учням про особливості притягнення до відповідальності батьків за невиконання ними обов’язків по вихованню своїх дітей, а також і самих неповнолітніх, акцентувавши увагу учнів на види покарань, які може застосувати суд по відношенню до них.

Також учні були присутніми в судовому засіданні  під час розгляду судом кримінального провадження за обвинуваченням особи у вчиненні крадіжки.   

Від зустрічі залишись приємні враження, як в учнів, так і в працівників суду.