flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

24 жовтня 2014р. в суді проведено навчання працівників апарату суду

27 жовтня 2014, 13:56

 24 жовтня 2014 року, на виконання Плану роботи суду, в Київському районному суді м. Полтави проведено семінарське заняття з працівниками апарату суду на тему «Етика поведінки державного службовця».

В своїй доповіді, керівник апарату суду, довела до відому присутніх вимоги Закону України «Про правила етичної поведінки», який визначає керівні норми поведінки осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, під час виконання ними службових повноважень та порядок притягнення їх до відповідальності за порушення таких норм, а також положення Загальних правил поведінки державного службовця, затверджені Наказом Головного управління державної служби України від 04.08.2010 № 214, які більш детально описують вимоги до етики працівників органів державної влади, що займають посади, віднесені до  відповідних  категорій  посад  державних  службовців згідно із Законом України "Про державну службу".

Більше детально, з проведенням роз’яснювальної роботи керівник апарату зупинилася на положеннях закріплених в Правилах поведінки працівника суду,  акцентуючи увагу присутніх на суворе їх дотримання.