flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Міжнародний день захисту дітей

30 травня 2014, 15:35

 

День захисту дітей, який припадає на перший день літа, одне з найстаріших міжнародних свят. Рішення про його проведення було ухвалено Міжнародною демократичною федерацією жінок на спеціальній сесії в листопаді 1949 року.

Перший Міжнародний день захисту дітей був проведений в 1950 році. ООН підтримала цю ініціативу і оголосила захист прав, життя і здоров’я дітей одним з пріоритетних напрямів своєї діяльності.

В Україні День захисту дітей встановлено відповідно до Указу Президента України від 30 травня 1998 року № 568/98 і відзначається щорічно, також 1 червня.

Від усього серця вітаємо дітлахів з цим теплим та прекрасним святом. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Дуже хочеться, щоб наші діти, діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними та щасливими!

 

На малечу в Полтаві чекають пізнавально-розважальні заходи.

1 червня, неділя:

о 10.00 годині відбудеться розважальна програма „У світі всі малята: хлопчики й дівчата повинні право мати – щасливими зростати!” (м. Полтава, вул. Пушкіна, 35, площа біля Полтавського обласного академічного театру ляльок).

об 11.00 годині – Парк "Перемога" – свято морозива.

о 15.00 годині – Парк Бутковського (біля стадіону "Ворскла") – концертно-розважальний захід.

о 17.00 годині – Парк "Перемога" – концертно-розважальний захід "Чарівний світ дитинства".

2 червня, понеділок:

о 10.00 годині – Полтавська обласна бібліотека ім. І.П. Котляревського – святкова програма "Промінчики радості" для дітей, які відпочивають в пришкільних таборах

 

Адміністрація суду