flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд розглядатиме справу відносно двох осіб за вимагання, розбій та примушування до виконання цивільно-правових зобов'язань

05 вересня 2019, 17:07

     На розгляд до Київського районного суду м. Полтави надійшло кримінальне провадження за обвинуваченням г-на Ч. у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 355 (Примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових зобов'язань), частиною четвертою статті 189 (Вимагання), частиною третьою, частиною четвертою статті 187 (Розбій) КК України, за обвинуваченням г-на Л. у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 187 (Розбій) КК України (справа № 552/4971/19).

     Г-н Ч. та г-н Л. обвинувачуються у вчиненні у складі організованої групи розбійного нападу, поєднаного з проникненням у житло потерпілого та заволодіння майном у великих розмірах, вимагання коштів та майна у потерпілого, примушування до виконання цивільно-правових зобов’язань потерпілих,  а також у вчиненні за попередньою змовою групою осіб розбійного нападу, поєднаного з проникненням у житло потерпілих.

     За скоєння вказаних злочинів передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

 

     Під час підготовчого судового засідання, яке відбулось сьогодні, 05.09.2019, г-ну Ч. обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

     У зв'язку неявкою г-на Л., призначене на сьогодні підготовче судове засідання перенесено на 09.09.2019 на 14-00 год.