flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбудеться Другий загальнонаціональний форум «Незалежні суди та вільні ЗМІ: розширення можливостей співпраці»

11 червня 2018, 13:14

      26 червня 2018 року у місті Києві відбудеться Другий загальнонаціональний форум «Незалежні суди та вільні ЗМІ: розширення можливостей співпраці».

Місце проведення: Конференц-зал Mercure, вул. Гетьмана, 6, м. Київ

Початок:                 09:00, вівторок, 26 червня 2018 року.

Завершення:           18:00, вівторок, 26 червня 2018 року.

      Головні питання форуму:

  • Розширення можливостей співпраці: чого потребують суди від ЗМІ? Як суду побудувати імідж через комунікацію з пресою?
  • Розширення можливостей співпраці: чого потребують ЗМІ від судів? Висвітлення судових процесів у ЗМІ: як протидіяти маніпуляціям та стереотипам?
  • Розширення можливостей співпраці: міжнародний досвід. Презентація політики взаємодії судів та ЗМІ в Новій Шотландії, Канаді.
  • Суди і ЗМІ: соцпроект. Судове телебачення як інновація. Можливості та переваги створення власного телевізійного продукту на прикладі експериментальної телестудії Апеляційного суду Хмельницької області. Просвітницький проект «Про суд». Судовий репортаж: труднощі професії.

     Судді–спікери та прес–секретарі місцевих загальних судів Полтавської області можуть взяти участь у форумі в режимі відеоконфенрензв’язку. Зворотній зв’язок із форумом відбуватиметься через чат.  Учасники регіональних форумів зможуть подавати свої коментарі та запитання до панелей та дискусій, які будуть озвучені під час обговорення у м. Києві.

     Від Київського районного суду м. Полтави у форумі приймуть участь суддя-спікер Васильєва Любов Миколаївна та прес-секретар суду Калініченко Лілія Вікторівна.

     Місце проведення регіонального форуму:

Приміщення Апеляційного суду Полтавської області (м. Полтава, вул. Соборності, 18, зала судових засідань № 4, третій поверх).

Початок: 09 год. 00 хв.

Завершення: 18 год. 00 хв.

   

З програмою форуму можна ознайомитись тут.