flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги осіб, які приймають участь в розгляді справи – Штана Олександра Євгенійовича

15 травня 2019, 15:14

Оголошення по цивільній справі №552/2264/19 за позовом Комунального підприємства «Житлово-експлуатаційна організація № 2» Полтавської міської ради до Штана Олександра Євгенійовича, Рощепа Яни Вікторівни про визнання особи такою, що втратила право користування жилим приміщенням.

До уваги осіб, які приймають участь в розгляді справи – Штана Олександра Євгенійовича,  останнє відоме місце проживання: м. Полтава, вул. Пушкіна, 114А, кв. 8; Рощепа Яни Вікторівни, останнє відоме місце проживання: м. Полтава, вул. Пушкіна, 114А, кв. 8;

 Київський районний суд м. Полтави викликає Штана Олександра Євгенійовича, Рощепа Яну Вікторівну в якості відповідачів в судове засідання  по цивільній справі №552/2264/19 за позовом Комунального підприємства «Житлово-експлуатаційна організація № 2» Полтавської міської ради до Штана Олександра Євгенійовича, Рощепа Яни Вікторівни про визнання особи такою, що втратила право користування жилим приміщенням.

Справа призначено до судового розгляду по суті на 09-00 год. 11 червня 2019 року в залі судових засідань в приміщенні Київського районного суду м. Полтави за адресою м. Полтава, провулок Хорольський, 6.

         Відповідач зобов’язаний  повідомити суд про причини неявки в судове засідання.

Наслідком неявки відповідача в судове засідання є розгляд справи без його участі на підставі наявних в справі доказів та матеріалів.

З повним текстом ухвали про відкриття провадження можливо ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/81317058