flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Київський районний суд м. Полтави викликає ТзОВ «ВІЗИН РІЧ»

26 лютого 2019, 16:36

Оголошення по цивільній справі №552/260/19 за позовом Картавого Вадима Володимировича до Товариства з обмеженою відповідальністю  «ВІЗИН РІЧ» про стягнення заборгованості із заробітної плати, компенсації за невикористану відпустку, середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні.

До уваги особи, яка приймає участь в розгляді справи – ТзОВ  «ВІЗИН РІЧ»,  останнє відоме місцезнаходження: 36010, м. Полтава, вул. Половка, 64

 Київський районний суд м. Полтави викликає ТзОВ  «ВІЗИН РІЧ» в якості відповідача в судове засідання  по цивільній справі №552/260/19 за позовом Картавого Вадима Володимировича до Товариства з обмеженою відповідальністю  «ВІЗИН РІЧ» про стягнення заборгованості із заробітної плати, компенсації за невикористану відпустку, середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні.

Справа призначено до судового розгляду по суті на 10-00 год. 06 березня 2019 року в залі судових засідань в приміщенні Київського районного суду м. Полтави за адресою м. Полтава, провулок Хорольський, 6.

         Відповідач зобов’язаний  повідомити суд про причини неявки в судове засідання.

Наслідком неявки відповідача в судове засідання є розгляд справи без його участі на підставі наявних в справі доказів та матеріалів.

З повним текстом ухвали про відкриття провадження можливо ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням: http://reyestr.court.gov.ua/Review/79236540

 

 

    

      Суддя Київського районного  суду м.Полтави                                         Н.Л.Яковенко