flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги особи, яка приймає участь в розгляді справи – Шанько Артура Валентиновича

24 травня 2018, 11:43

Оголошення по цивільній справі №552/2314/18 за позовом Шанько Валентина Петровича  до Шанько Артура Валентиновича  про  визнання особи такою, що втратила право користування жилим приміщенням.

До уваги особи, яка приймає участь в розгляді справи –  Шанько Артура Валентиновича,  останнє відоме місце проживання: м. Полтава, вул. Олеся Гончара, буд. 21, кв. 3.

 Київський районний суд м. Полтави викликає Шанько Артура Валентиновича в якості відповідача в судове засідання  по цивільній справі №552/2314/18 за позовною Шанько Валентина Петровича  до Шанько Артура Валентиновича  про  визнання особи такою, що втратила право користування жилим приміщенням.

Справа призначено до судового розгляду по суті на 10-00 год. 08 червня 2018 року в залі судових засідань в приміщенні Київського районного суду м. Полтави за адресою м. Полтава, провулок Хорольський, 6.

         Відповідач зобов’язаний  повідомити суд про причини неявки в судове засідання.

Наслідком неявки відповідача в судове засідання є розгляд справи без його участі на підставі наявних в справі доказів та матеріалів.

 

    

      Суддя Київського районного  суду м.Полтави                                                                                Н.Л.Яковенко