flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги особи, яка приймає участь в розгляді справи – Чигринець  Ірина Володимирівна

12 липня 2023, 13:34

Оголошення по цивільній справі № 644/4936/20 за позовом Чигринець Ірини Володимирівни до Растріполкіна Дмитра Ігоровича, ПП «Білоцерківська агропромислова група» про відшкодування моральної шкоди, завданої внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

 

До уваги особи, яка приймає участь в розгляді справи – Чигринець  Ірина Володимирівна,  останнє відоме місце проживання: м. Харків, проспект  Московський, 250-А,   кв. 5.

Київський районний суд м. Полтави викликає  Чигринець  Ірину  Володимирівну  в якості позивача в судове засідання  по цивільній справі №644/4936/20 за позовом Чигринець Ірини Володимирівни до Растріполкіна Дмитра Ігоровича, ПП «Білоцерківська агропромислова група» про відшкодування моральної шкоди, завданої внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Справа призначено до судового розгляду по суті на 08-30 год. 20 вересня 2023 року в залі судових засідань №12 в приміщенні Київського районного суду м. Полтави за адресою м. Полтава, провулок Хорольський, 6.

 

Наслідком неявки позивача в судове засідання є розгляд справи без його участі на підставі наявних в справі доказів та матеріалів.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: https://ki.pl.court.gov.ua/sud1609/ 

З повним текстом ухвали про відкриття провадження можливо ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням: https://reyestr.court.gov.ua/Review/110206412

 

    

      Суддя Київського районного суду м.Полтави                                                                           Н.Л.Яковенко