flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги особи, яка приймає участь в розгляді справи – Трофименко Руслана Віталійовича

31 серпня 2021, 16:24

Оголошення по цивільній справі №552/1902/21 за заявою  Трофименко Руслана Віталійовича про перегляд заочного рішення в справі № 552/1902/21  за позовом Полтавського обласного комунального виробничого підприємства теплового господарства "Полтаватеплоенерго" до  Трофименко Руслана Віталійовича про стягнення заборгованості за послуги теплопостачання.

До уваги особи, яка приймає участь в розгляді справи – Трофименко Руслана Віталійовича,  останнє відоме місце проживання: м. Полтава, вул. Великотирновська, 37/1,  кв. 138, останнє відоме зареєстроване місце проживання м. Полтава, провулок Токарний, 16,   кв. 35.

 

Київський районний суд м. Полтави викликає Трофименко Руслана Віталійовича в якості відповідача в судове засідання  по цивільній справі № 552/1902/21  за позовом Полтавського обласного комунального виробничого підприємства теплового господарства "Полтаватеплоенерго" до  Трофименко Руслана Віталійовича про стягнення заборгованості за послуги теплопостачання.

 

Справа призначено до судового розгляду по суті на 08-50 год. 17 вересня 2021 року в залі судових засідань в приміщенні Київського районного суду м. Полтави за адресою м. Полтава, провулок Хорольський, 6.

        

Відповідач зобов’язаний  повідомити суд про причини неявки в судове засідання.

Наслідком неявки відповідача в судове засідання є розгляд справи без його участі на підставі наявних в справі доказів та матеріалів.

 

З повним текстом ухвали про відкриття провадження можливо ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням: https://reyestr.court.gov.ua/Review/96391139

 

 

 

    

      Суддя Київського районного суду м.Полтави                                                  Н.Л.Яковенко