flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги особи, яка приймає участь в розгляді справи – Неретіна Тетяна Іванівна

19 серпня 2021, 10:04

Оголошення по цивільній справі №552/4413/21 за заявою  лікаря-психіатра лікаря-психіатра Відокремленого підрозділу – Обласна  консультативна  психоневрологічна  поліклініка  зі стаціонаром № 1 Комунального підприємства «Обласний заклад з надання психіатричної допомоги Полтавської обласної ради» Васильєва Віталія Миколайовича   про проведення психіатричного огляду в примусовому порядку  Неретіної Тетяни Іванівни.

До уваги особи, яка приймає участь в розгляді справи – Неретіної Тетяни Іванівни,  останнє відоме місце проживання: м. Полтава, вул. Шевченка, 128,  кв. 61.

 

Київський районний суд м. Полтави викликає Неретіну Тетяну Іванівну в якості заінтересованої особи в судове засідання  по цивільній справі №552/4413/21 за заявою  лікаря-психіатра лікаря-психіатра Відокремленого підрозділу – Обласна  консультативна  психоневрологічна  поліклініка  зі стаціонаром № 1 Комунального підприємства «Обласний заклад з надання психіатричної допомоги Полтавської обласної ради» Васильєва Віталія Миколайовича   про проведення психіатричного огляду в примусовому порядку  Неретіної Тетяни Іванівни..

 

Справа призначено до судового розгляду на 09-00 год. 25 серпня 2021 року в залі судових засідань в приміщенні Київського районного суду м. Полтави за адресою м. Полтава, провулок Хорольський, 6.

          

З повним текстом ухвали про відкриття провадження можливо ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням: https://reyestr.court.gov.ua/Review/99013046

 

 

 

    

      Суддя Київського районного

      суду м.Полтави                                                                                Н.Л.Яковенко