flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги особи, яка приймає участь в розгляді справи – Марков Андрій Васильович

22 березня 2021, 14:10

Оголошення по цивільній справі №552/4465/20 за позовом Маркова Андрія Васильовича до Акціонерного товариства «Полтаваобленерго» про визнання недійсним рішення, оформлене протоколом засідання комісії, за зустрічним позовом Акціонерного товариства «Полтаваобленерго» до Маркова Андрія Васильовича про стягнення вартості електричної енергії не облікованої внаслідок порушення споживачем роздрібного ринку електричної енергії.

До уваги особи, яка приймає участь в розгляді справи – Марков Андрій Васильович,  останнє відоме місцезнаходження: 36000, м. Полтава, вул. Нагірна, 28.

Київський районний суд м. Полтави викликає Маркова Андрія Васильовича в якості позивача (за первісним позовом) – відповідача (за зустрічним позовом) в судове засідання  по цивільній справі №552/4465/20 за позовом Маркова Андрія Васильовича до Акціонерного товариства «Полтаваобленерго» про визнання недійсним рішення, оформлене протоколом засідання комісії, за зустрічним позовом Акціонерного товариства «Полтаваобленерго» до Маркова Андрія Васильовича про стягнення вартості електричної енергії не облікованої внаслідок порушення споживачем роздрібного ринку електричної енергії.

Справа призначено до судового розгляду по суті на 10-00 год. 07 квітня 2021 року в залі судових засідань в приміщенні Київського районного суду м. Полтави за адресою м. Полтава, провулок Хорольський, 6.

Відповідач зобов’язаний  повідомити суд про причини неявки в судове засідання.

Наслідком неявки відповідача в судове засідання є розгляд справи без його участі на підставі наявних в справі доказів та матеріалів.

З повним текстом ухвали про відкриття провадження можливо ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням: https://reyestr.court.gov.ua/Review/93724370

 

    

      Суддя Київського районного суду м.Полтави                                                                                Н.Л.Яковенко