flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги осіб, які приймають участь в розгляді справи – Соколюк Ніни Олексіївни, Падалки Юлії Володимирівни, Соколюка Дмитра Володимировича

19 січня 2021, 16:14

Оголошення по цивільній справі № 552/5281/20 за позовною заявою  Полтавського обласного комунального виробничого підприємства теплового господарства «Полтаватеплоенерго» до Соколюк Ніни Олексіївни, Падалки Юлії Володимирівни, Соколюка Дмитра Володимировича  про стягнення заборгованості за послуги теплопостачання.

До уваги осіб, які приймають участь в розгляді справи – Соколюк Ніни Олексіївни, Падалки Юлії Володимирівни, Соколюка Дмитра Володимировича,  останнє відоме місце проживання: м Полтава, вул. М.Бірюзова, 80, кв. 49, Київський районний суд м. Полтави в порядку, передбаченому ч. 11 ст. 128, ч. 10 ст.  187 ЦПК України, повідомляє  про розгляд  цивільної справи № 552/5281/20 за позовом  Полтавського обласного комунального виробничого підприємства теплового господарства «Полтаватеплоенерго» до Соколюк Ніни Олексіївни, Падалки Юлії Володимирівни, Соколюка Дмитра Володимировича  про стягнення заборгованості за послуги теплопостачання  за правилами спрощеного позовного провадження без виклику сторін.

З повним текстом ухвали про відкриття провадження у справі  можна ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням: https://reyestr.court.gov.ua/Review/93507857

 

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://court.gov.ua/fair/sud1609.

 

 

 

     Суддя Київського районного  суду м. Полтави                              Самсонова О.А.