flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги особи, яка приймає участь в розгляді справи – Даурова Євгенія Олександрівна

06 січня 2021, 12:53

     Оголошення по цивільній справі №552/777/14-ц за позовом Моторного (транспортного) страхового бюро України  до Керимова Ільхам Айдин-огли  про відшкодування  в порядку регресу витрат, пов’язаних з виплатою страхового відшкодування.

     До уваги особи, яка приймає участь в розгляді справи – Даурова Євгенія Олександрівна,  останнє відоме місце проживання: 08622, с. Плесецьке, вул. Котовського, 25,   Київська область, Васильківський район.

     Київський районний суд м. Полтави викликає Даурову Євгенію Олександрівну в якості третьої особи без самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача в судове засідання  по цивільній справі №552/777/14-ц за позовом Моторного (транспортного) страхового бюро України  до Керимова Ільхам Айдин-огли  про відшкодування  в порядку регресу витрат, пов’язаних з виплатою страхового відшкодування.

     Справа призначено до судового розгляду по суті на 09-00 год. 28 січня 2021 року в залі судових засідань в приміщенні Київського районного суду м. Полтави за адресою м. Полтава, провулок Хорольський, 6.

     Відповідач зобов’язаний  повідомити суд про причини неявки в судове засідання.

     Наслідком неявки відповідача в судове засідання є розгляд справи без його участі на підставі наявних в справі доказів та матеріалів.

     З повним текстом ухвали про відкриття провадження можливо ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням: https://reyestr.court.gov.ua/Review/93637507

 

Суддя Київського районного

суду м.Полтави                                                                                Н.Л. Яковенко