flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь судді Куліша Ю.В. в ХІV позачерговому з’їзді суддів України

14 листопада 2017, 13:21

        13 листопада 2017 року суддя Київського районного суду м. Полтави Куліш Юрій Вікторович прийняв участь у ХІV позачерговому з’їзді суддів України, що відбувся у Міжнародному центрі культури та мистецтв Профспілок України в м. Києві

        На порядку денному з’їзду було поставлено ряд питань, серед яких - обрання судді Конституційного Суду України, голосування за нову редакцію Регламенту призначення та звільнення суддів КСУ з посад.

        У результаті, суддею Конституційного Суду України був обраний Віктор Городовенко, за якого проголосували 186 делегатів з'їзду суддів України.

        Також, під час на позачерговому XIV з’їзді суддів голова Державної судової адміністрації Зеновій Холоднюк розповів скільки орієнтовно залишиться місцевих загальних судів після проведення процедури укрупнення, відповів на питання щодо фінансового забезпечення діяльності судів стосовно застосування при визначенні розміру посадового окладу суддів, зокрема, що є розрахунковою величиною при визначенні розміру посадового окладу, та обговорено ряд інших питань.