flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нарада працівників апарату суду

15 березня 2017, 14:26

 

         14 березня 2017 року керівником апарату Київського районного суду м. Полтави  Хмелюк Т.В. було проведено нараду з працівниками апарату суду, в ході якої  доведено до відома присутніх підсумки координаційної наради, проведеної в Апеляційному суді Полтавської області 03 березня 2017 року за участю голів та керівників апаратів судів області з порядком денним щодо  підбиття підсумків роботи по здійсненню правосуддя місцевими загальними та Апеляційним судом Полтавської області у 2016 році та визначення поточних завдань на 2017 рік. Додатково, керівник апарату суду Хмелюк Т.В. зупинилася на питанні визначення поняття «конфлікт інтересів», яке було висвітлено у виступі на координаційній нараді голови  Комітету етики, врегулювання конфлікту інтересів та професійного розвитку суддів Тетяни Чумаченко. Також, присутнім було доведено обсяги фінансування та матеріально-технічного забезпечення судів на 2017 рік, озвучені на координаційній нараді головою Державної судової адміністрації України Зиновієм Холоднюком.

Крім того, керівник апарату суду Хмелюк Т.В. довела до відома працівників апарату суду  наказ ДСА України № 311 від 09.03.2017 року «Про затвердження форм звітів щодо здійснення правосуддя місцевими та апеляційними судами».

          Головним спеціалістом з інформаційних технологій  Гонтарем Д.С. та заступником керівника апарату суду Почепецькою Н.О. працівникам апарату було надано методичні та практичні рекомендації щодо електронного декларування.