flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Особливості роботи суду на період вимкнення світла

07 листопада 2022, 14:48

  Шановні відвідувачі суду, звертаємо Вашу увагу, що у зв’язку зі збройною агресією російської федерації проти України, по всій країні запроваджено графіки погодинного або ж аварійного  відключення електроенергії.

У зв’язку з чим звертаємо увагу учасників судового процесу на наступне: на час вимкнення світла в Київському районному суді м. Полтави  також відсутній міський телефонний зв'язок та інтернет-зв’язок, що унеможливлює надання інформації громадянам на телефонні запити,  приймання документів на електронну пошту та через функціонал «Електронний суд», здійснення невідкладної реєстрації процесуальних документів з подальшим автоматизованим розподілом.

Суд позбавлений можливості працювати в автоматизованій системі документообігу суду, здійснювати технічну фіксацію судового процесу, проводити  засідання  в режимі відеоконференції тощо.

Вказані обставини можуть бути  причиною несвоєчасного отримання та тимчасової затримки відправлення судової кореспонденції, в тому числі й судових рішень до Єдиного державного реєстру судових рішень, перенесення засідань на пізніший час або взагалі їх відкладення.  

Просимо вибачення за тимчасові незручності та з розумінням ставитися то сьогоденних умов роботи суду.