flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги особи, яка приймає участь в розгляді справи – Притков Володимир Олексійович

08 листопада 2022, 10:43

Оголошення по цивільній справі № 552/7888/22 за позовом Приткової Марини Олександрівни до Приткова Володимира Олексійовича про стягнення аліментів на утримання дітей.

До уваги особи, яка приймає участь в розгляді справи – Притков Володимир Олексійович, останнє відоме місце проживання: Донецька область, м. Слов’янськ, вул. Василівська, 16, кв. 38.

Київський районний суд м. Полтави викликає Приткова Володимира Олексійовича в якості відповідача в судове засідання  по цивільній справі № 552/7888/22 за позовом Приткової Марини Олександрівни до Приткова Володимира Олексійовича про стягнення аліментів на утримання дітей.

Справу призначено до судового розгляду по суті на 13-00 год. 25 листопада 2022 року в залі судових засідань №11 в приміщенні Київського районного суду м. Полтави за адресою м. Полтава, провулок Хорольський, 6.

Відповідач зобов’язаний  повідомити суд про причини неявки в судове засідання.

Наслідком неявки відповідача в судове засідання є розгляд справи без його участі на підставі наявних в справі доказів та матеріалів.

     З повним текстом ухвали про відкриття провадження можливо ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням: https://reyestr.court.gov.ua/Review/107085199

   

 Суддя Київського районного  суду м.Полтави                                                                              О.А.Самсонова